Succesverhaal: het geheim van een powerwoman, “leven vanuit liefde voor jezelf”

16 sep Succesverhaal: het geheim van een powerwoman, “leven vanuit liefde voor jezelf”

“Vandaag zet ik een klant in het zonnetje. Ik krijg alle soorten en maten vrouwen bij mij in de studio. Een merendeel wil afvallen, gezonder leven, fitter worden, het lichaam shapen, etc. Ik werk niet volgens 1 methode, maar coach en train de dames in het geen ze nodig hebben. Wat mij vooral opvalt is dat veel ‘moeders’ weinig energie hebben, het altijd ‘druk’ hebben, weinig tijd hebben voor zichzelf, moeite hebben met plannen, gebrek aan eigenwaarde, weinig zelf respect en liefde, zien het leven als vermoeiend, of weten totaal niet waar ze moeten beginnen. Het is ook allemaal niet ‘raar’. Het wordt ons vaak niet geleerd hoe we hier allemaal mee om moeten gaan. En vooraal niet hoe we bewust kunnen leven vanuit ons hart en vanuit liefde. We willen allemaal wel het leven met een positieve bril bekijken, we willen allemaal gelukkig, blij, fit, energiek, gestructureerd, creatief, gezellig, liefdevol door het leven. Maar hoe doe je dat? Sommigen hebben het van nature en anderen moeten het zichzelf aanleren. Wat is het geheim van een powermoman en leven vanuit liefde?“

Processed with Moldiv

 

“Sandra is POWERWOMAN, ze organiseert alles in huis, van het huishouden tot opvoeden van haar kinderen. Ze maakt tijd vrij voor haar lichaam, geest en verzorging. Ze weet heel goed wat ze wil in het leven en kan daarom ook veel aan. Ze werkt enorm veel, maar met enorm veel passie. Ze weet als geen ander haar levensstijl perfect in te plannen. Sandra houdt van zichzelf en behandelt anderen ook met veel liefde. Ze klaagt nooit en probeert het beste uit haar leven te halen. Sandra ziet er altijd verzorgd en mooi uit. Ze straalt namelijk, ook zonder make-up, je ziet wie zij is. Door haar positieve aura, energieveld trekt ze ook mooie mensen en dingen om haar heen die op haar pad komen. Uiteraard gebeuren er vervelende dingen in het leven, maar daar gaat zij op een positieve manier mee om. Het is dan ook heerlijk om een gesprek met haar te voeren, want ze weet op veel dingen een oplossing, is lekekr luchtig en houdt van aanpakken. Het is heerlijk om Sandra in de groep te zien sporten; ze straalt, ze lacht, ze traint heel hard en ze doet alles wat je zegt om resultaat te boeken. Kortom, een voorbeeld voor heel veel vrouwen, ook voor de moeders in de overgang en een geschenk om te mogen coachen en trainen!”

 

Sandra zelf: Begin dit jaar ben ik gestart bij Rosanne en heb ik meegedaan met het ‘INJEKRACHT’ programma. Waarom? Ik was al een tijdje op zoek naar een sportieve activiteit waarbij ik, de strijd met de kilo’s aanging, weer wat strakker in mijn vel zou komen én ook nog lekker energiek zou blijven.  Vrouwen van mijn leeftijd krijgen nu eenmaal te maken met de hele fijne overgang, waarbij gewichtsverlies bijna onmogelijk is (je denkt dat het onmogelijk is) en vet op de verkeerde plekken zit. En 12 weken lang heb ik precies gedaan wat Rosanne mij heeft geadviseerd en met resultaat. Eindelijk viel ik vetmassa af!

 

In de zomervakantie kreeg ik van veel mensen te horen dat zij duidelijk konden zien dat ik was afgevallen. Zelf ben ik nog niet helemaal tevreden, ik wil nog een beetje vetmassa kwijt en het lichaam shapen. Dat is onder andere de reden dat ik nog steeds doorga. Door Rosanne ben ik mij veel bewuster van mijn eetgewoonten, leefgewoonten en patronen. Dat is nog veel belangrijker! Het BEWUST zijn. Ik hou van het leven met alle fijne (en soms helaas ook minder fijne) dingen. Ik hou ook van orde (zowel privé als zakelijk). Ik werk hard en veel. Thuis ok thuis zit ik niet veel stil. Over het algemeen ben ik daar ook nog vrolijk bij. Alles wat ik doe, doe ik vanuit mijn hart. Bij mij gaat dat onbewust. Kennelijk zit ik van nature zo in elkaar.

 

Tuurlijk doe ik ook dingen die gewoon moeten gebeuren, maar ook die dingen kan je maar beter met een lach doen. Ik heb de mazzel dat ik werk heb dat ontzettend leuk is, maar ook dat is een keuze in het leven. Ik ben altijd van mening geweest dat je beter iets minder kunt verdienen en leuk werk kunt hebben, dan een dik salaris en iedere dag met lood in je schoenen naar je werk gaan. Ik ben geen kostwinnaar en ben dan ook in de gelukkige omstandigheid dat ik mij dat kan veroorloven. Uiteraard ben ik – net als ieder ander – ook na een intensieve werkdag soms moe, maar een powernapje (even 15 min. op de bank) geeft mij daarna zoveel energie, dat ik weer heerlijk verder kan.

Het leven is een feest en daar kan je maar beter van genieten!

No Comments

Post A Comment