Innerlijke rust & meditatie start vanaf 15 oktober

07 okt Innerlijke rust & meditatie start vanaf 15 oktober

OLYMPUS DIGITAL CAMERAInnerlijke rust/meditatie

Meditatie is het meest zachte en helende medicijn dat wij tot onze beschikking hebben. Ik kan je vertellen, dat mediteren het enige medicijn is voor mij om tijdens drukte, gedachten en stress goed in slaap te kunnen komen. Wist je bijvoorbeeld dat 30 minuten mediteren gelijk staat aan 6 uur slaap? Mediteren is het grootste cadeau wat je aan jezelf kunt geven omdat het je per direct innerlijke rust geeft.

Hoe gaat het in zijn werk?

Mijn meditatielessen zijn ook uitstekend geschikt voor drukke types die in hun hoofd de hele tijd onrustig achter zichzelf aanhollen. Soms moet je je Me-Time terugwinnen en gewoon inplannen! Elke les die ik geef is anders, maar we doen altijd ademhalingsoefeningen om jouw PH waarde weer optimaal te krijgen waardoor je makkelijker afvalt en ontstekingen verdwijnen! Dus ook voor klachten met gewrichtspijnen, slapeloosheid, prikkelbaarheid, depressiviteit, lusteloosheid, vermoeidheid en spierkrampen.

Ik heb daar echt geen tijd en rust voor hoor!

Hoe kan je als ‘drukke’ onderneemster zo veel dingen tegelijk doen? Na veel jaren van alles geprobeerd te hebben, van slaappillen, veel sporten, boekjes lezen, instagrammen en al die onzin, is mediteren echt  mijn medicijn om mijn hoofd rustig te maken en innerlijke rust te krijgen. Ik kan daardoor veel beter in slaap komen en de hectiek van mijn werk beter aan! Dus als jij zegt, ‘Daar heb ik echt geen tijd voor!’. Dan zeg ik: dan moet je juist komen!

Wat kost het?

Een vijf-rittenkaart kost 75 euro en is twee maanden geldig. Er zijn op het ogenblik twee meditatielessen per week (Donderdag van 20.00 tot 21.00 uur en vrijdag  van 10.30 tot 11.30 uur. Mail aub even van te voren of er plek is: info@rosannevanzalingen.nl. Een Privé meditatie sessie is 125 euro. Je kunt ook een 10-rittenkaart kopen van 100 euro, tevens kun je daarmee ook meedoen met de krachttrainingslessen een uur daarvoor.

No Comments

Post A Comment