Nieuw: zelfverdediging, boksen of Tai Chi in onze Studio te Naarden!

22 okt Nieuw: zelfverdediging, boksen of Tai Chi in onze Studio te Naarden!

NIEUW BIJ ROSANNE’S STUDIO, WERKEN AAN JE WEERBAARHEID, CONDITIE, ALERTHEID, CONCENTRATIE EN INNELRIJKE RUST!

Kom meedoen met zelfverdediging, boksen of Tai Chi in onze Studio te Naarden. Onder begeleiding van Ellery en Fredy worden wekelijks trainingen gegeven waarin je werkt aan je conditie en je weerbaarheid tegelijk. Meer info? Stuur een mail naar info@rosannevanzalingen.nl of plan direct een proefles in!

Lestijden 3 november:

Tai Chi: 19.00 uur

Zelfverdediging: 20.00 uur

Boksen: 21.00 uur

Zelfverdediging:

We hebben een uniek weerbaarheidsprogramma samengesteld, waarbij innerlijke rust, waakzaamheid en alertheid centraal staan. Niet alleen de fysieke gesteldheid en soepelheid van het lichaam zijn een belangrijk onderdeel van weerbaarheid, maar ook de ‘state of mind’. Tijdens deze training zullen diverse oefeningen de revue passeren die zowel fysieke als mentale weerbaarheid zullen stimuleren. Kennis en vaardigheden uit diverse martial arts zullen hierin worden toegepast. In de lijn van het weerbaarheidsprogramma, maar meer richting de traditionele ‘martial arts’, zal op recreatieve basis ook het boksen worden aangeboden en het Tai Chi.

Boksen:

De focus ligt ook hier op innerlijke rust, waakzaamheid en alertheid. Er zal gelet worden op een ontspannen houding, structuur en techniek en van daaruit werken we naar het opbouwen van kracht, conditie en explosiviteit.

Tai Chi Chuan:

Tai Chi is van oorsprong een martial art waarbij ook hier weer houding, structuur, concentratie, alertheid, waakzaamheid en bewustzijn centraal staan. De bewegingen in Tai Chi zijn langzaam, meditatief en ontspannen van aard. De manier van bewegen genereert niet alleen een gezonde uitwerking op lichaam en geest, maar ook kracht en explosiviteit die weer belangrijk zijn voor de weerbaarheid. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een traditionele martial art en heel bewust met ademhaling, lichaam en geest bezig willen zijn, is Tai Chi een geschikte keuze.

No Comments

Post A Comment