Bakken met Rosanne: Bessen-notenpasta

De bessen-pasta verzadigd beter dan een pot Nutella. De pasta bevat geen toegevoegde suikers of andere toevoegingen en is rijk aan omega 3 vetzuren. Je kunt de pasta ook gebruiken voor pannenkoekjes of desserts.

 

25 porties

Ingrediënten

100 g frambozen (blauwe bessen)

100 g hazelnoten

100 g pecannoten

100 g walnoten

100 g amandelen

5 g stevia

2 eetlepels kokosvet extra vierge

2 eetlepels lijnzaadolie

 

Optie: 20 gram rauwe cacao, gemengde noten ongebrand en ongezout



Bereidingswijze

1. Voeg de noten in een keukenmachine.

2. Mix de noten en frambozen en mix tot een smeuïge massa.

3. Voeg de stevia, kokosvet, lijnzaadolie bij elkaar en meng tot een glad mengsel.

4. Je kunt de pasta gebruiken op eiwitpannenkoekjes, brood, crackers, rijstwafels, muffins of desserts.

 


Voedingswaarden

Per 20 gram

126 calorieën

2,41 gram eiwitten

2,35 gram koolhydraten

12,4 gram vetten