Succesverhaal: Rosanne heeft me geholpen om dingen bewust te doen en is een aanrader voor iedereen

07 sep Succesverhaal: Rosanne heeft me geholpen om dingen bewust te doen en is een aanrader voor iedereen

Een hartverzakking was het toen ik op die weegschaal stond en de 8 zag verschijnen..Weegschaal Dian

Dit was voor mij echt de druppel. En toen zag ik mijn rug met veel te veel vet op een foto.  Dit was 1 januari 2015. Dit kon zo niet verder en moest hier nu echt iets aan doen! En besloot mijzelf voor mijn 25e verjaardag het “IN JE KRACHT” programma cadeau te doen. Een beter cadeau had ik me niet kunnen wensen!

De kilo’s gingen er in een gestaag tempo af en de voedings- en coaching-lessen maken je bewust van alles wat je doet zowel op voedings- gebied als op persoonlijk vlak. In de 12 weken was ik erg gemotiveerd en ging het me allemaal gemakkelijk af. 3 x in de week sporten en op je eten letten viel toch eigenlijk best mee. Je hebt meiden om je heen die bezig zijn met hetzelfde en iedereen loopt tegen herkenbare dingen aan en heeft zijn eigen reden om dit programma te volgen.

Wat erg duidelijk wordt tijdens de gesprekken en lessen, is dat alleen jijzelf je voor de gek kunt houden en niemand anders. Wil je dit echt? En waarom doe je de dingen die je doet? Je leert echt jezelf opnieuw kennen!

Na 12 weken voelde ik me sterk! En dat de weegschaal een beter getal voor mij aangaf was natuurlijk super!

Weegschaal Dian 2Ik ging met goede moed en trots door, zoals Rosanne dat ons ook leerde. Echter na 2-3 maanden merk je dat je niet meer iemand om je heen hebt, die een beetje op je let. Je mist die stok achter de deur. Niet dat ik nu weer ben aangekomen en ik weet precies wat ik moet eten, maar het sporten schiet er toch een beetje bij in. En ik vertel het je graag, zodat je weet dat het dus menselijk is, om erachter te komen dat je soms een hulpje kan gebruiken. Iemand die je weer op het goede pad zet, zodat je daarna weer zelf door kunt gaan.

Daarom ga ik weer beginnen met sporten bij Rosanne! Toch persoonlijker dan de sportschool :D.

Dit programma heeft me geholpen om dingen bewust te doen en is een aanrader voor iedereen. Rosanne heeft verstand van wat ze doet en het is fijn dat je merkt dat ook zij niet heilig is en ook af en toe dingen eet die minder goed voor je zijn ;).

 

 

No Comments

Post A Comment