NEW BOOK PROJECT

How to think and act to succeed in business... super tof dat ik mijn verhaal mag vertellen om andere ondernemers te mogen inspireren! Want een echte business runnen gaat zeker niet vanzelf!

Wat betekent succes voor jou?? Hoeveel fouten heb jij durven maken? Hoe vaak heb jij wel niet gedacht als ondernemer; "waarom ben ik hiermee begonnen? Wil ik dit nog wel?"

Graag vertel ik je hoe mijn reis in de business is gegaan? En geef ik je tips om met humor naar angst, tegenslagen en spannende beslissingen te kunnen kijken.

Het maakt niet uit waar je vandaan komt, wel kleurtje, afkomst, verleden je dan ook mag hebben. Jij bepaalt uit eindelijk welke koers je durft en wil varen. Niemand anders kan het voor je doen!

In mijn ogen gaat business niet alleen om geld. Maar om het maken van echte verbinding, durven geven, vertrouwen, werken vanuit intuïtie en gedreven blijven door iets groters dan jijzelf! En vooral resultaat bereiken in het werk waar je passie ligt. Succes is voor mij veel meer dan miljarden op de bankrekening. Succes is vooral je dromen in de realiteit kunnen zetten, anderen mogen en kunnen inspireren om het beste uit zichzelf en anderen te halen.

Rosanne van Zalingen