ERVARINGEN

 
 

LASZLO
Ze laat je zien wat je zelf niet ziet en houdt je een spiegel voor waarin het niet altijd even leuk is om te kijken.”

Voordat ik begon bij Rosanne zag mijn leven er heel anders uit. Ik zat constant in mijn hoofd. Alle tegenslagen haalden mij onderuit en telkens weer opstaan was voor mij ontzettend moeilijk.

Sindsdien is alles anders. Rosanne laat je zien wat je zelf niet ziet en houdt je een spiegel voor waarin het niet altijd even leuk is om te kijken.
De kooi waar ik in zat is verdwenen. Ik heb meer lef, meer zin en ik doe mijn dagelijkse dingen met meer passie dan ooit tevoren. Bedankt Rosanne, je hebt me laten zien dat het leven veel meer te bieden heeft dan ik zelf aanvankelijk zag!

Ervaring_performance_coaching_LAZLO.jpeg

MARJON
"Ik ervaar dat hobbels nemen makkelijker is dan ik dacht en dat het me veel resultaat oplevert."

Rosanne is mijn business coach en ook mijn zielsverwant. We herkennen veel van onszelf in elkaar. Misschien is dat de reden dat ze heel goed aanvoelt wat mijn zwaktes zijn en waarachter ik me goed denk te kunnen verschuilen. Ze haalt me soms volledig uit mijn comfortzone en duwt me over mijn grenzen. Het gevolg is dat ik ervaar dat hobbels nemen makkelijker is dan ik dacht en dat het me veel resultaat oplevert. Ze dwingt me tot het maken van keuzes die ik liever uit de weg ga. Het gevolg daarvan is dat ik veel effectiever ben en gefocust in mijn bedrijf sta. Achteroverleunen is er niet meer bij en daar ben ik (meestal) blij mee.

 

 

Ervaringen_performance_coachin_Marion.jpeg
 

EDWIN
"De term uit je hoofd heeft een nieuwe betekenis gekregen."

Wat een geweldige ervaring was het om door Rosanne gecoacht te worden. Uniek is dat zij jouw persoonlijk fundament gelijk aanpakt: lichaam, geest en voeding. Wat mij met name is bijgebleven, is dat alles wat je in het klein doet je ook in het groot doet. Sturing op integriteit en trouw zijn aan jezelf en aan de beloftes en die je aan klanten doet, is een belangrijk onderdeel geweest voor mij. Afspraak is afspraak: no bullshit! De term ‘uit je hoofd komen’ heeft een nieuwe betekenis gekregen en als je er meer over wilt weten bel Rosanne dan een keer op.


De personal training met de trainers Roy en Bart hebben mij lichamelijk getransformeerd naar een strak en fit lichaam. En het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen!

Ervaringen_Personal_coaching_EDWIN.jpeg

RENE
"Een echte win-win!"

Ik heb nooit eerder in een sportschool gesport. Want tussen allemaal spierballen en krachtpatsers staan, vond ik niks. Bij BOOST is het heel anders, daar zijn ze persoonlijk, controleren ze je houding en zorgen ze dat je echt krachtiger wordt zonder blessures te kweken. En je hebt de mogelijkheid om als ondernemer mee te doen met hun Boost Society netwerkclub elke laatste vrijdag van de maand. Een echte win-win!


WhatsApp Image 2018-06-02 at 21.45.39 (1).jpeg

TOBIAS
"Geen bullshit meer maar bezig zijn met projecten en mensen die mij energie geven en waar ik energie van krijg."

De afgelopen periode bij BOOST werd ik door Rosanne en Bart gecoacht. Met Rosanne de diepte ingegaan over wie ik ben en wat ik wil.

Zakelijk de afgelopen maanden al veel stappen gemaakt en dit heeft inmiddels geleid tot goede beslissingen en de juiste FOCUS. Geen bullshit meer maar bezig zijn met projecten en mensen die mij energie geven en waar ik energie van krijg.

Ook de fysieke trainingen zijn erg goed, leuk en soms erg zwaar.
Inmiddels ben ik thuis met de kids ook af en toe bezig met buikspieren en armspieren trainen. Bedankt Rosanne en Bart tot nu toe. De komende maanden verwacht ik nog meer te gaan groeien in alles.

Ervaringen_personalcoaching_tobias.jpg