ERVARINGEN

 
 

LASZLO
"Ze laat je zien wat je zelf niet ziet en houdt een spiegel voor je die niet altijd even leuk is om te bekijken."

Voordat ik begon bij Rosanne was zag mijn leven er heel anders uit. Ik zat constant in mijn hoofd, alle tegenslagen haalde mij onderuit en opnieuw opstaan was voor mij ontzettend moeilijk.

Sindsdien is alles anders, ze laat je zien wat je zelf niet ziet en houdt een spiegel voor je die niet altijd even leuk is om te bekijken.

De kooi waar ik in zat is verdwenen, ik heb meer lef, meer zin en doe mijn dagelijkse dingen met meer passie dan ooit tevoren. Bedankt Rosanne, je hebt me laten zien dat het leven veel meer te bieden heeft dan ik zelf zag!

Ervaring_performance_coaching_LAZLO.jpeg

MARJON
"Ik ervaar dat hobbels nemen makkelijker kan zijn dan ik dacht en dat het me veel resultaat oplevert."

Rosanne is mijn business coach en ook mijn zielsverwant. We herkennen veel van onszelf in elkaar. Misschien is dat de reden dat ze heel goed aanvoelt wat mijn zwaktes zijn en waar ik me goed denk te kunnen verschuilen. Ze haalt me soms volledig uit mijn comfort zone en duwt me over mijn grenzen. Het gevolg is dat ik ervaar dat hobbels nemen makkelijker kan zijn dan ik dacht en dat het me veel resultaat oplevert. Ze dwingt me tot het maken van keuzes die ik liever uit de weg ga. Het gevolg daarvan is dat ik veel effectiever en gefocust in mijn bedrijf sta. Achterover leunen is er niet meer bij en daar ben ik (meestal) blij mee.

 

 

Ervaringen_performance_coachin_Marion.jpeg
 

EDWIN
"De term uit je hoofd komen heeft een nieuwe betekenis gekregen."

Wat een geweldige ervaring was het om door Rosanne gecoacht te worden. Uniek is dat zij jouw persoonlijk fundament gelijk aanpakken: lichaam, geest en voeding. Wat met name mij is bijgebleven is dat alles wat je in het klein doet je ook in het groot doet. Sturing op integriteit naar je eigen beloftes en die je naar je klanten maakt is een belangrijk onderdeel geweest voor mij: Afspraak is afspraak: no bullshit! De term uit je hoofd komen heeft een nieuwe betekenis gekregen en als je er meer over wilt weten bel haar dan een keer op.
De personal training met de trainers Roy en Bart hebben mij lichamelijk getransformeerd naar een strak en fit lichaam. En het is nog ontzettend leuk ook om te doen!

Ervaringen_Personal_coaching_EDWIN.jpeg

RENE
"Een echte win-win!"

Ik heb nooit eerder in een sportschool gesport. Want tussen allemaal spierballen en krachtpatsers staan vond ik niks. Bij BOOST is het heel anders, daar zijn ze persoonlijk, controleren ze je houding en zorgen ze dat je echt krachtiger wordt zonder blessures te kweken. En je hebt de mogelijkheid om als ondernemer mee te doen met hun Boost Society netwerkclub elke laatste vrijdag van de maand. Een echte win win!

WhatsApp Image 2018-06-02 at 21.45.39 (1).jpeg

TOBIAS
"Geen bullshit meer maar bezig zijn met projecten en mensen die mij energie geven en waar ik energie van krijg."

Afg periode bij BOOST door Rosanne en Bart gecoacht.
Met Rosanne de diepte in gegaan over wie ik ben en wat ik wil.
Zakelijk afg maanden al veel stappen gemaakt en dit heeft inmiddels geleid tot goede beslissingen en de juiste FOCUS. Geen bullshit meer maar bezig zijn met projecten en mensen die mij energie geven en waar ik energie van krijg.
Ook de fysieke trainingen zijn erg goed, leuk en soms erg zwaar.
Inmiddels ben ik thuis met de kids ook af en toe bezig met buikspieren en armspieren trainen. Bedankt Rosanne en Bart tot nu toe.
De komende maanden verwacht ik nog meer te gaan groeien in alles.

Ervaringen_personalcoaching_tobias.jpg