EVENTS

MPOWERINGVOICES_ROSANNE.jpeg
 
50104988_2426934890722959_6299797595287977984_o.jpg
 

Mpowering Voices

27-01-2019 - 13.00 - Kurhaus Den Haag

Als kind droomt Rosanne ervan om scholen en weeshuizen op te zetten in de wereld. Zij geloofde toen al, dat je een mooie wereld kunt creëren door werelden met elkaar in verbinding te brengen. Al heel jong maakt Rosanne moodboards met plaatjes van de natuur, en schilderijen van weeshuizen in een mooie wereld. Het beeld van haar idealen wordt ruw verstoord wanneer zij te maken krijgt met eetproblemen, een negatief zelfbeeld, burn-out en het slachtoffer wordt van pesten.

Door dit alles leert Rosanne vechten voor hetgeen zijn wil bereiken, ze leert dat niets vanzelf gaat. Door schade en schande ontdekt zij, dat ze op haar eigen kracht mag vertrouwen. Diep van binnen ervaart Rosanne steeds sterker wat zij wil gaan doen, ook al weet ze niet of ze daarmee ‘succesvol’ zal worden.

In november 2018 vertrekt Rosanne samen met Kyara (18 jaar) naar Zuid-Afrika om daar de eerste steen te leggen voor hun eigen BOOST school, waarmee zij impact maken op het leven van kinderen, ouders en de hele community.

Haar eigen levenservaringen geven Rosanne de extra kracht om het leven van kinderen en jongeren mooier te maken.

Wil jij meer weten over de persoon achter het gezicht? Hoe Rosanne haar verleden heeft overwonnen en haar missie om de wereld mooier te maken? Boek dan nu je ticket om bij de live opnames te zijn op Zondag 27 januari in het Kurhaus te Scheveningen. www.monique-dekker.nl/talkshow.

LIFESTYLE BUSINESS BOOTCAMP

01-02-2019 - 15.00 - Westcord Fashion Hotel, Amsterdam

De Lifestyle Business Club is een netwerk met ruim 9,000 lifestyle ondernemers en professionals en organiseert 1 februari in het Westcord Fashion Hotel een Lifestyle Business Bootcamp. De Partners die nauw betrokken zijn bij de community, zullen de verschillende workshops geven. Iedere deelnemer kan deelnemen aan 4 verschillende workshops op gebied van ondernemerschap, met na afloop een netwerkborrel in de Skybar.

BOOST YOUR BUSINESS

Je weet dat je in staat bent tot grote dingen en dat je onder de juiste omstandigheden ver kunt komen. Je gelooft in jezelf en wat je kunt bereiken. Je hebt misschien een beeld van jezelf in je mind: een visie om je dromen waar te maken, om het succes te behalen waarvan je weet dat het de jouwe kan zijn. Hoe begin je te transformeren in de persoon waarvan je denkt dat je haar zou kunnen zijn? Het is tijd om jezelf uit te dagen, om te groeien en jezelf ontwikkelen. Zie dit als een reis van zelfontdekking. Natuurlijk leiderschap begint vanuit de kern, de persoon die diep van binnen in jou zit. De persoon die zonder al die overtuigingen en ballast mag gaan ondernemen. Merendeel van de ondernemers zijn gaan ondernemen om vrijheid te ervaren, maar ervaar je dat ook echt? Graag nemen we je mee in een nieuwe wereld van ondernemen in vrijheid en de beste versie van jezelf.