EXPERIENCES

De mensen met wie wij werken, weten het. Je leven werkt als je je eigen leven leidt. Als je bewuste, krachtige keuzes maakt die bij jou passen! Als je ontdekt wat de wereld te bieden heeft wanneer je stap voor stap en keuze na keuze een dichterbij jouw grote ik komt. Life-changing transformatie!

Ieder mens is in staat om een leven te leiden in vrijheid. Wat vrijheid is, is voor iedereen anders. Maar denk er eens aan hoe het zou zijn als het allemaal ‘werkt’?  De beste vader of moeder zijn, je relatie die bloeit, je business die groeit, waardevol contact met mensen die belangrijk voor je zijn, een gezond en fit lichaam en lekker in je vel zitten. Het lijkt wel of het allemaal geen moeite kost, omdat je kiest voor wat bij jou past.

Rosanne van Zalingen helpt je weer te voelen dat je leeft. Bewuste, krachtige keuzes maken. Je eigen leven leiden in plaats van geleefd worden. En dan het maximale eruit halen. Je leeft maar één keer.

Weet jij ook dat er meer zit in het leven? Maar lukt het je maar niet om in actie te komen en het leven te creëren dat je voor ogen hebt? Wij helpen je met het neerzetten van een krachtige ‘persoonlijke fundering’. We werken niet aan WAT je doet, maar aan WIE je bent. 

 
 

BOOST RETREAT AFRIKA

29 september - 9 oktober 2018

WE BELIEVE LIFE IS AN ADVENTURE

Het leven is een mooie reis om zo dicht mogelijk terug te komen naar jouw authentieke zelf. Dit wordt de reis waarin je jezelf, je talenten en je ware potentie gaat ontdekken. Een pad dat je uitdaagt om de beste versie van jezelf te zijn, waarin je een leven en bedrijf creëert, waar je naar op zoek bent. We creëren een omgeving waarin mensen zichzelf opnieuw met zichzelf kunnen verbinden, groeien en transformeren. Waardoor ze in ultieme vrijheid het leven kunnen leven en impact kunnen maken in deze maatschappij.

BOOST_RETREAT_ZUID-APRIKA.jpg

"Woorden als 'Magisch', 'Episch' en 'mysterieus' beschrijven de echte waarde van dit programma; een game changer in zijn 'markt'.”

Meer weten?  →

BOOST SOCIETY

Elke laatste vrijdag van de maand

LEER & INSPIREER

De BOOST SOCIETY is een exclusieve groep ondernemers die - net als jij - op een missie zijn. We komen elke laatste vrijdag van de maand bij elkaar voor een gezamenlijke fysieke training, inspiratie, verdieping, ontmoeting en uitwisseling. We zorgen samen voor een verrassend programma van interessante sprekers, coachingsessies, intervisie en mogelijkheden om achter de schermen van elkaars business te kijken. Ben je lid van de BOOST SOCIETY, dan maak je deel uit van een waardevolle club mensen, die elkaar écht verder brengen, uitdagen om de lat hoger te leggen en te groeien.

Lid worden van de BOOST SOCIETY kan enkel op uitnodiging.

Nieuwsgierig geworden? Vraag jezelf af hoe je persoonlijke en zakelijke leven eruit ziet over een jaar als je blijft wie je bent en blijft doen wat je nu doen. Neem contact met ons op om te kijken of je in aanmerking komt voor een uitnodiging.

IN JE KRACHT 90 dagen programma

Diverse keren per jaar een kick-off

EEN IJZERSTERK FUNDAMENT

De mensen met wie wij werken, weten het. Je leven werkt als je je eigen leven leidt. Als je bewuste, krachtige keuzes maakt die bij jou passen! Als je ontdekt wat de wereld te bieden heeft wanneer je stap voor stap en keuze na keuze een dichterbij jouw grote ik komt. Lifechanging transformatie!

Tijdens INJEKRACHT maak je in negentig dagen tijd de ultieme start op weg naar jouw persoonlijke transformatie. In dit programma maken we een begin met het creëren van een zo krachtig mogelijk fundament, waardoor alles wat je daar vervolgens op bouwt, staat als een huis!

IN JE KRACHT PRAKTISCH

8 mannen en vrouwen

6 x coaching/personal training

3 groeps performance coaching sessies

minimaal 2 groepstrainingen per week

voedings app

onbeperkt workouts in app

werkboek

online podcasts en filmpjes

Meer informatie? 

 

PERFORMANCE COACHING

STARTDATUM IN OVERLEG - 1 op 1 traject

PERSOONLIJKE GROEI ALS KATALYSATOR VOOR JE BUSINESS

Haal jij het maximale uit je leven, of weet je dat er meer in zit dan je nu laat zien? Wil je succesvol zijn op meerdere vlakken; als ouder, partner, succes boeken in het werk, in de liefde, en wil je gezond en lekker fit in je lijf zitten?
Bij BOOST coachen en trainen wij zowel mannen en vrouwen om het maximale uit hun leven te halen wanneer zij bereid zijn zichzelf opnieuw uit te vinden. Praat of denk je er veel over, maar weet je niet hoe je zelf tot actie kunt komen en het leven kunt creëren zoals jij het voor ogen hebt? Wij helpen jou om een krachtige ‘persoonlijke fundering’ neer te zetten, we werken aan WIE JE BENT. 

 

BOOST YOUR BUSINESS JAARPROGRAMMA

DIVERSE KEREN PER JAAR EEN KICK-OFF

VOOR DE ONDERNEMER DIE DIT JAAR HET VERSCHIL WIL MAKEN IN ZIJN BUSINESS

Voor de ondernemer die dit jaar WEL door wil pakken, zichzelf de prioriteit wil maken en een leven wil creëren als leider over zijn of haar lijf, leven en bedrijf. De ondernemer die wil stoppen met geleefd te worden, die geen uitweg ziet, of wil dealen met bullshit.

LIVE-jaartraject 3 uur per week totaal:
2 uur small groepstraining (max 5 pers.)
1 uur groepscoaching (max 8 pers.)
plus 3x 1 op 1 personal coaching

Het groepsverband zorgt voor extra waarde en raket-vloeistof voor je (persoonlijke) groei.

HOE ZOU JE LEVEN ERUIT ZIEN, ALS JIJ ZELF AAN HET ROER STAAT VAN JE EIGEN LEVEN?

IN JE KRACHT IN-HOUSE TRAINING

STARTDATA IN OVERLEG

TRANSFORMATIE MET TEAMS BINNEN BEDRIJVEN

Transformatie is wat nodig is om een blijvend resultaat te creëren. Je kunt andere resultaten willen en tegelijkertijd precies blijven wie je nu bent. Verandering begint allemaal bij het fundament = JEZELF! Dat is precies waar het vaak misgaat: de meeste mensen werken niet aan het fundament (hun eigen IK), maar ze werken aan de bouwstenen (gedrag, acties, gedachten, etc). 

Tijdens het PROGRAMMA maken we met het team in 90 dagen tijd de ultieme start op weg naar persoonlijke transformatie. In dit programma maken we een begin met het creëren van een zo krachtig mogelijk fundament, waardoor alles wat je daar vervolgens op bouwt, staat als een huis!

Het team wordt getraind en gecoacht om in ultieme vrijheid te kunnen werken, leven en bewegen.


IN JE KRACHT IN HOUSE PRAKTISCH
1 kick-off
1 groepstraining sessie per week
1 groepscoaching sessie per week
1x 30 minuten 1 op 1 coachingsgesprek
Fysieke testen en belastingscan
Voedingsadvies
Boost app
Werkboek

Wat zijn hun kernwaarden? Waar staan ze voor? Wie zijn zij? Wat willen zij bereiken? We helpen ze om af te komen wat niet werkbaar is en te creëren wat wel werkbaar is. Om leiding te nemen over hun eigen leven en te dealen met het verleden, de omstandigheden, de omgeving, hun overtuigingen en hun gedachten.

Het kan best zijn dat een medewerker veel heeft meegemaakt wat hem of haar belemmert om door te groeien, om nieuwe stappen te durven en kunnen maken en om mee te gaan in de transformatie van jouw business. Wij helpen ze om daaraan voorbij te kunnen gaan. Lifechanging transformatie, zoals gezegd. Was dat ooit die medewerker die maar niet mee leek te kunnen of willen komen? Je zou willen dat je eerder zo in hem of haar had geïnvesteerd.