EXPERIENCES

De mensen met wie wij werken, weten het. Je leven werkt als je je eigen leven leidt. Als je bewuste, krachtige keuzes maakt die bij jou passen! Als je ontdekt wat de wereld te bieden heeft wanneer je stap voor stap en keuze na keuze een dichterbij jouw grote ik komt. Life-changing transformatie!

Ieder mens is in staat om een leven te leiden in vrijheid. Wat vrijheid is, is voor iedereen anders. Maar denk er eens aan hoe het zou zijn als het allemaal ‘werkt’?  De beste vader of moeder zijn, je relatie die bloeit, je business die groeit, waardevol contact met mensen die belangrijk voor je zijn, een gezond en fit lichaam en lekker in je vel zitten. Het lijkt wel of het allemaal geen moeite kost, omdat je kiest voor wat bij jou past.

Rosanne van Zalingen helpt je weer te voelen dat je leeft. Bewuste, krachtige keuzes maken. Je eigen leven leiden in plaats van geleefd worden. En dan het maximale eruit halen. Je leeft maar één keer.

Weet jij ook dat er meer zit in het leven? Maar lukt het je maar niet om in actie te komen en het leven te creëren dat je voor ogen hebt? Wij helpen je met het neerzetten van een krachtige ‘persoonlijke fundering’. We werken niet aan WAT je doet, maar aan WIE je bent. 

 
 


 

NATURAL LEADERSHIP ACADEMY

DIVERSE KEREN PER JAAR EEN KICK-OFF

VOOR DE ONDERNEMER DIE DIT JAAR HET VERSCHIL WIL MAKEN IN ZIJN/HAAR PERSOONLIJKE LEVEN EN BUSINESS

Je weet dat je in staat bent tot grote dingen en dat je onder de juiste omstandigheden ver kunt komen. Je gelooft in jezelf en wat je kunt bereiken. Je hebt misschien een beeld van jezelf in je mind: een visie om je dromen waar te maken, om het succes te behalen waarvan je weet dat het de jouwe kan zijn. Hoe begin je te transformeren in de persoon waarvan je denkt dat je haar zou kunnen zijn? Het is tijd om jezelf uit te dagen, om te groeien en jezelf ontwikkelen. Zie dit als een reis van zelfontdekking. Natuurlijk leiderschap begint vanuit de kern, de persoon die diep van binnen in jou zit. De persoon die zonder al die overtuigingen en ballast mag gaan ondernemen. Merendeel van de ondernemers zijn gaan ondernemen om vrijheid te ervaren, maar ervaar je dat ook echt? Graag nemen we je mee in een nieuwe wereld van ondernemen in vrijheid en de beste versie van jezelf.

Voor de ondernemer die dit jaar WEL door wil pakken, zichzelf de prioriteit wil maken en een leven wil creëren als leider over zijn of haar lijf, leven en bedrijf. De ondernemer die wil stoppen met geleefd te worden, die geen uitweg ziet, of wil dealen met bullshit.

LIVE-jaartraject 

1x per 2 weken online groepscoaching (1,5 uur)

4x 1-op-1 coaching ter verdieping

Werkboek met curriculum

Video’s ter aanvulling op materie tijdens coaching

Check-ins

De combinatie van groepsverband en 1-op-1 begeleiding zorgt voor extra waarde en raket-vloeistof voor je (persoonlijke) groei.

De volgende kick-off vindt plaats op 27 maart.

HOE ZOU JE LEVEN ERUIT ZIEN ALS JIJ ZELF AAN HET ROER STAAT?

NATURAL LEADERSHIP RETREAT
ZUID - AFRIKA

6-15 oktober 2019

WE BELIEVE LIFE IS AN ADVENTURE

Het leven is een mooie reis om zo dicht mogelijk terug te komen naar jouw authentieke zelf. Dit wordt de reis waarin je jezelf, je talenten en je ware potentie gaat ontdekken. Een pad dat je uitdaagt om de beste versie van jezelf te zijn, waarin je een leven en bedrijf creëert, waar je naar op zoek bent. We creëren een omgeving waarin mensen zichzelf opnieuw met zichzelf kunnen verbinden, groeien en transformeren. Waardoor ze in ultieme vrijheid het leven kunnen leven en impact kunnen maken in deze maatschappij.

"Woorden als 'Magisch', 'Episch' en 'mysterieus' beschrijven de echte waarde van dit programma; een game changer in zijn 'markt'.”

Meer weten?  →

NATURAL LEADERSHIP FUNDAMENTALS IN-HOUSE TRAINING

STARTDATA IN OVERLEG

TRANSFORMATIE MET TEAMS BINNEN BEDRIJVEN

Transformatie is wat nodig is om een blijvend resultaat te creëren. Willen alleen doet niet veel, je kunt andere resultaten willen en tegelijkertijd precies blijven wie je nu bent. Verandering begint allemaal bij het fundament = JEZELF! Dat is precies waar het vaak misgaat: de meeste mensen werken niet aan het fundament (hun eigen IK), maar ze werken alleen aan de bouwstenen (gedrag, acties, gedachten, etc). 

Tijdens het PROGRAMMA maken we met het team in 90 dagen tijd de ultieme start op weg naar persoonlijke transformatie. In dit programma maken we een begin met het creëren van een zo krachtig mogelijk fundament, waardoor alles wat je daar vervolgens op bouwt, staat als een huis!

Het team wordt getraind en gecoacht om in ultieme vrijheid te kunnen werken, leven en bewegen.


NATURAL LEADERSHIP FUNDAMENTALS PRAKTISCH
1 kick-off
1 groepstraining sessie per week
1 groepscoaching sessie per week
1x 30 minuten 1 op 1 coachingsgesprek
Fysieke testen en belastingscan
Voedingsadvies
Boost app
Werkboek

Wat zijn hun kernwaarden? Waar staan ze voor? Wie zijn zij? Wat willen zij bereiken? We helpen ze om af te komen wat niet werkbaar is en te creëren wat wel werkbaar is. Om leiding te nemen over hun eigen leven en te dealen met het verleden, de omstandigheden, de omgeving, hun overtuigingen en hun gedachten.

Het kan best zijn dat een medewerker veel heeft meegemaakt wat hem of haar belemmert om door te groeien, om nieuwe stappen te durven en kunnen maken en om mee te gaan in de transformatie van jouw business. Wij helpen ze om daaraan voorbij te kunnen gaan. Lifechanging transformatie, zoals gezegd. Was dat ooit die medewerker die maar niet mee leek te kunnen of willen komen? Je zou willen dat je eerder zo in hem of haar had geïnvesteerd.