Rosanne van Zalingen


IK WIL JE WEER LATEN
VOELEN DAT JE LEEFT.


 

 
 
IMG_2078 kopiëren 2.jpg

PERFORMANCE COACH

Rosanne helpt als High Life & Performance coach met name ondernemers met het terugkrijgen van de regie over hun leven. Ze leert haar klanten tools en vaardigheden waarmee doorbraken gecreëerd worden. Hiermee ontstaan er krachtige leiders die niet alleen de leiding over hun eigen leven nemen, maar ook anderen empoweren en helpen het beste uit zichzelf te halen. Het creëeren van een krachtige werk- en leefbalans is hiervan maar een van de velen resultaten.

ONDERNEMER

Oprichtster & eigenaresse van de BOOST Club formule. Op dit moment gevestigd in Naarden, De Meern en Oosterbeek.

Tevens is zij oprichtster van de BOOST The World foundation - een foundation die helpt om kinderen in hun kracht te zetten.

 

SPREKER

Met haar eigen kijk op persoonlijke groei weet ze op verschillende podia mensen te raken en te inspireren om de regie over hun leven terug te pakken.

EVENTS

 

We are what we repeatedly do. Excellence, therefore, is not an act, but a habit.”

— Aristotle

 
 

BOOST CLUB

Met onze eigen studio's kunnen we met onze klanten resultaat boeken op allerlei vlakken. BOOST YOUR MIND, BOOST YOUR BODY en BOOST YOUR LIFE.

Onze toegewijde trainers/coaches werken met jou aan je persoonlijke fundament, met als als gevolg resultaten voor de lange termijn. Wij helpen onze klanten te stoppen met stoppen, en dan te bereiken waar ze echt van dromen. En dat vervolgens gewoon te doen!

MEER INFORMATIE > 


 

 
 
IMG_1915 kopiëren 3.jpg

BOOSTTHEWORLD FOUNDATION

Kinderen zijn onze toekomst, wij helpen ze in hun kracht te zetten.

 
DSC_1336.jpg