Blogserie: De afvallers - II

In deze blogserie vertelt Monique je over de verhalen van haarzelf en haar man Maarten. Zij zijn samen al ruim 45kg afgevallen. Dit is de twee blog uit de serie.

Mijn partner Maarten en ik hebben in oktober een workshop van Rosanne gehad die er toe leidde dat Maarten zich inschreef voor het ‘in-je-kracht-programma’. Ik was nogal huiverig, niet alleen vanwege de financiën, maar ook vanwege mijn fysieke beperkingen.

Ik heb een hele slechte rug en een dusdanig dik medisch dossier dat ik in 2013 volledig ben afgekeurd. Al meerdere keren heb ik een revalidatietraject gevolgd. Het resultaat van die trajecten was dat ik steeds meer klachten kreeg en dat ik bewegingsangst kreeg.


Read More
Blogserie: De afvallers - I

In deze blogserie vertelt Monique je over de verhalen van haarzelf en haar man Maarten. Zij zijn samen al ruim 45kg afgevallen. Dit is de eerste blog uit de serie.

Vaak is afvallen de belangrijkste reden waarom mensen bij Boost binnenstappen. Ook voor mij was dat een belangrijke reden, maar niet de enige.

Wanneer je zo vaak het proces van afvallen en weer aankomen door bent gegaan, komt langzamerhand het besef dat het niet alleen om een verminderde inname van calorieën gaat. Minstens zo belangrijk is een nieuwe mindset en tot zo’n nieuwe mindset was het bij mij nog nooit gekomen.

Read More
Rosanne van Zalingen