NATURAL LEADERSHIP ACADEMY

NLA WEB.png
 
 

Je bewondert ze, die mannen en vrouwen "that seem to have it all". Ze lijken een gebalanceerd leven te leiden, waarin er tijd is voor hun werk, maar ook gezin & een bruisend sociaal leven - en dat alles met een strak lichaam.

Het is niet dat jij het niet probeert. Je hebt misschien juist wel alles geprobeerd, alle diëten, sportprogramma's, boeken, cursussen, podcasts.... maar concreet heeft het je nog nooit echt verder gebracht. Je lijkt 2 dagen heel gemotiveerd als je weer start met je goede voornemens, maar raakt toch telkens weer gedemotiveerd wanneer je uit balans wordt gebracht. Je krijgt het maar niet gecombineerd.

Ze lijken zich ook totaal niet druk te maken om wat anderen denken van wat ze doen.

Jij daarentegen hebt het idee dat je je zelf voorbij loopt en wegcijfert omdat je constant aan het pleasen bent. Want: wat zouden ze wel van je denken als je X, Y, of Z doet?

Je hebt het gevoel dat er meer in het leven zit dan dit, maar je hebt geen idee hoe je dit ontdekt.

Je bent nu ECHT klaar met het gevoel dat je constant geleefd wordt, het leven aan je voorbij raast voor je er erg in hebt. Je hebt het gevoel nooit ECHT te kunnen bereiken in het leven wat je echt zou willen. Dat frustreert enorm.

TIJD OM DE REGIE IN EIGEN HAND TE NEMEN!

De wereld schreeuwt om leiders die vanuit hun hart opereren. Handelen vanuit bezieling, passie, vertrouwen,  bevlogenheid, verbinding, openheid en intuïtie. Je bent dit al, alleen we moeten de sleutel weer even omdraaien. Hoe krachtig zou het zijn als jij (weer) de leider wordt in je eigen leven. Als jij vol in je kracht gaat staan. Wat zou dat doen voor jou? En wat zou dat doen voor je omgeving?

CREËER HET LEVEN WAAR JE ALTIJD AL VAN HEBT GEDROOMD.


Weten wat Natural Leadership daarin voor jou kan betekenen? Graag nodig ik je uit voor mijn lezing op 5 maart a.s. bij BOOST Naarden.