OVER ROSANNE

 

 

Rosanne van Zalingen is ondernemer, spreker en performance coach

De afgelopen vier jaar heeft Rosanne van haar passie haar werk weten te maken, iets waar ze nu andere ondernemers bij helpt. Tijdens haar werk als o.a. productmanager in de levensmiddelenbranche, ontbrak er voor haar iets. Ze kon haar passie, om het verschil te maken in de health-, sport- en businesswereld niet kwijt. Ze zag dat dingen anders konden en had intuïtief het gevoel dat ze haar eigen brand moest neerzetten in deze wereld. Een wereld waarin zij ziet dat veel mensen in een door henzelf gecreëerde gevangenis leven

Rosanne wil mensen het gevoel van vrijheid laten ervaren. Ze wil hen het leven als een groot avontuur laten zien en hen laten beleven dat ze het de kant op kunnen sturen die ze zelf op willen gaan. Avontuur, passie en kracht zijn voor haar de sleutelwoorden. Ze gaat hierbij geen uitdaging uit de weg. Ze is een visionair, iemand die intuïtief is en bijzondere omstandigheden creëert. Op die manier weet zij als geen ander te inspireren, te verbinden en alle potentiele mogelijkheden uit haar bedrijf, haar werknemers, haar cliënten en deze maatschappij te halen. Zij is vastberaden om het verschil te maken in de wereld.

Door het toepassen van fundamentele wetten - zowel wetenschappelijk als (boven)natuurlijk behaalt zij met haar cliënten grootse resultaten. Voor haar is het totale plaatje essentieel. Je kunt nog zo fanatiek sporten maar als je in de bovenkamer geen krachtig fundament hebt, kan je leven als een windvlaag wegwaaien.

Naast sport is het bereiden en eten van gezonde voeding altijd een belangrijk onderdeel geweest van haar leven. Los van haar kennis vanuit genoten opleidingen en ervaring vanuit het coachen, is ze ervaringsdeskundige op meerdere vlakken. Rosanne begrijpt als geen ander dat omstandigheden in het leven veel impact kunnen hebben op je levenswijze, je lijf en je bedrijf. Voor haar is niets gek of onbespreekbaar. Door haar aanpak bereikt ze altijd transformatie en dus resultaat op de lange termijn.

Rosanne laat je weer voelen dat je JOUW leven leeft!

 
Het maakt niet uit waar je vandaan komt, jij bepaalt zelf waar je naartoe wilt in het leven, ik help je met te ontdekken wie je bent en wat vrijheid voor jou betekent!
— Rosanne van Zalingen
 

ROSANNE IN DE MEDIA

Altijd slank, fit gelukkig en succesvol zijn, zowel in je werk als privé, wie wil dat nu niet? Gelukkig houdt Rosanne van Zalingen het geheim niet voor zichzelf. Bij haar BOOST studio in Naarden kun je onder begeleiding de beste versie van jezelf worden.
— De Gooische Tamtam