OVER ROSANNE

 

 

Rosanne van Zalingen is ondernemer, spreker en performance coach

De afgelopen 4 jaar heeft Rosanne van haar passie haar werk weten te maken, iets waar ze nu andere ondernemers bij helpt. Tijdens haar werk als oa. productmanager in de levensmiddelenbranche, ontbrak voor haar iets. De passie om het verschil te maken in de gezondheid, sport en business wereld. Ze zag dat dingen anders konden en had een intuïtief gevoel om haar eigen brand neer te zetten in deze wereld. Deze wereld waarin zij zag dat veel mensen in een gevangenis leven met zichzelf.

Rosanne wil mensen vrijheid en beleving laten ervaren. Het leven als een groot avontuur kunnen zien en zelf het leven mogen creëren zoals ze het zelf in beeld kunnen zien. Avontuur, passie en kracht zijn voor haar de sleutelwoorden. Ze gaat hierbij geen uitdaging uit de weg. Ze is een visionair, iemand die intuïtief is en bijzondere omstandigheden creëert. Op die manier weet zij als geen ander te inspireren, te verbinden en de potentie en mogelijkheden in zowel haar bedrijf, in haar werknemers, haar cliënten en deze maatschappij. Zij is vastberaden om een verschil te maken in de wereld.

Door het toepassen van fundamentele wetten - zowel wetenschappelijk als (boven)natuurlijk behaalt zij met haar cliënten grootse resultaten. Voor haar is het totale plaatje essentieel, je kan nog zo hard sporten, maar als je in de bovenkamer geen krachtig fundament hebt, dan kan je leven als een storm voorbij gaan. Naast de sport is gezonde voeding en koken altijd een belangrijk onderdeel geweest van haar leven. Los van kennis vanuit de opleidingen en coaching die zij jaren heeft gevolgd, is ze vooral een ervaringsdeskundige op meerdere gebieden. Rosanne begrijpt als geen ander dat omstandigheden in het leven veel impact kunnen hebben op het lijf, de manier van leven en het bedrijf. Voor haar is niks ‘gek’ of onbespreekbaar. Door haar aanpak bereikt ze eigenlijk altijd transformatie, en dus resultaat op de lange termijn. Ze laat je weer voelen dat je leeft! JOUW leven!

 
Het maakt niet uit waar je vandaan komt, jij bepaalt zelf waar je naartoe wilt in het leven, ik help je met te ontdekken wie je bent en wat vrijheid voor jou betekent!
— Rosanne van Zalingen
 
 

ROSANNE IN DE MEDIA

Altijd slank, fit gelukkig en succesvol zijn, zowel in je werk als privé, wie wil dat nu niet? Gelukkig houdt Rosanne van Zalingen het geheim niet voor zichzelf. Bij haar BOOST studio in Naarden kun je onder begeleiding de beste versie van jezelf worden.
— De Gooische Tamtam